Baleset kell hozzá, hogy változzon valami? Akkor íme, megvan!

Tele van a hócipő a zeneiskola tujáival!

 

 

 

2013. november 6-án koccanásos baleset történt a zeneiskolánál, mely abból adódott, hogy nem belátható a kereszteződés az intézmény előtt álló tuják miatt.

Az esemény szereplői most nem fontosak, mert valljuk be, hogy bárkivel megtörténhet a képen látható eset, mivel az évtizedes tuják akkorákra nőttek a zeneiskola előtt, hogy akadályozzák a kilátást a Kiss Bálint utcából a Munkácsy Mihály utcára.

A városközpont átalakítása miatt megnőtt itt is a forgalom és szinte minden órában akad egy-egy hangos csikorgással járó közlekedési helyzet.

 

 

 

Az összegyűltek kérték, hogy adjuk hírül, hogy már mennyire elegük van és senki nem segíti a helyzet megoldását, pedig napi szinten több száz gyermek jár el ezen az útszakaszon.

 

Megoldást jelentene ha a tujákat kisebbekre cserélnék, mivel már látszódnak rajta elszáradások, valamint az újépítésű társasház sarkára egy tükröt szerelnének, ezzel biztonságossá lehetne tenni ezt a kereszteződést!

 

Ha Ön egyet ért ezzel, akkor támogassa a Szentesi Mozaik facebook oldalán a cikk lájkolásával, kommentelésével, megosztásával kezdeményezésünket!

 

Szentes, 2013. 11. 06.

 

.