Még Ön is csatlakozhat az inkubátorra gyűjtő akcióhoz

 

 

 

14 ország érintésével 13682 km-t tett meg kerékpáron Baranyi Antal Gábor szentesi kerékpáros, hogy adományokat gyűjtsön a Csongrád megyei Dr. Bugyi István Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya számára, amelyből egy inkubátort szeretnének vásárolni.

 

 

2013. november 8-án zárul az adománygyűjtő akció, melyhez még bárki kapcsolódhat 1-2 euróval, vagy 1-2 ezer forinttal, ezzel jelképesen megvásárolva Toncsi kilométereit.

 

Toncsit kérdeztük, hogy milyen volt az itthoni fogadtatása, és mit üzen a kedves olvasóinknak:

 

- Sok ember arra gondol, hogy: „Milyen szép és jó helyeken járt Toncsi, de jó neki, hogy megteheti!”. De arra nem gondolnak, mit élek át és küzdök az utam során. De ennek a küzdelemnek vannak előnyei és hátrányai is. Például előnye, hogy milyen szép természeti jelenségeket láttam, és hátránya, hogy hol aludtam napi szinten, milyen természeti katasztrófákon mentem keresztül, hol bírtam fürdeni, milyen ételeket fogyasztottam, hogyan tartottam a kondíciómat, hogyan egészítettem ki a napi kalória adagomat az étkezéssel.

 

 

Mindezt nem önös érdekből vállaltam, hanem hogy segítsek a Csongrád megyei Dr. Bugyi István Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya számára.

 

 

Az utam során sok-sok támogatást kaptam, és az előző utam során (Afrika) csípés elleni gyógyászati eszközzel támogatott a kórház, ezt akartam viszonozni. Ehhez az akciómhoz sokan kapcsolódtak, melyet 2013. november 8-án szeretnék lezárni, és az adományokat átadni a gyermekosztály számára.

 

A következő pár napban még él a bankszámlaszám: 80600017-10028478, melyre várjuk a támogatásokat.

 

 

Szentes, 2013. 11. 04.

 

.