II. Szentesi Szárnyas Napok sajtótájékoztató

 

 

 

Reméljük, hogy Szentesen kívül a kistérségből és még távolabbról is érkeznek vendégek, akik kellemesen szórakozhatnak az augusztus 17-étől 20-áig tartó II. Szentesi Szárnyas Napokon – mondta Szirbik Imre polgármester a rendezvény sajtótájékoztatóján.

 

A gyerekeket, többek között a Tücsök zenekar tagjai és a középkort idéző játékok várják. Az esemény egyik attrakciója a kakasfőző verseny lesz szombaton 14 órától, erről Tóthné Kecskés Mária, a Hungerit Zrt. belkereskedelmi és marketingigazgatója beszélt. Elmondta: nagyon sok nevezés érkezett – vállalatuktól is sokan megméretik szakácstudományukat –, és egy-egy csapat hat-nyolc főből áll majd.

 

 

 

A horgászversenyen tavaly 112-en vettek részt, idén még többre számítanak, például Kecskemétről 15-en jelezték részvételüket. A horgászoknak három különböző versenyt rendeznek. 17-én bojlis verseny lesz, másnap harcsafogó-, 19-én könnyűszerelékes versenyt rendeznek. A legtöbb halat kifogó pecás elnyeri az év horgásza címet.

 

 

 

A II. Szentesi Szárnyas Napok legnagyobb érdeklődéssel várt programjának a XII. Nemzetközi Küzdősport Fesztivál ígérkezik, vasárnap 19 órától. Az ország minden pontjáról érdeklődnek a szabadtéri bokszgála után. Kötelek közé lép, 1,5–2 éves kihagyás után Szentesen tér vissza a profi világba Kovács „Vipera" Attila, de bunyózik Oltványi Dávid és a profik között eddig veretlen Nagy Sándor, 5 mérkőzésen mindössze 6 menetet töltött a ringben. Jelen lesz, de nem bokszol, Balzsay Károly, és ígérte részvételét Kovács „Kokó" István is – tudtuk meg Bertók Róbert főszervezőtől. Hozzátette: az Agrármarketing Centrum támogatta rendezvény ingyenes.

 

 

   

 

 

 

Szentes, 2012. 08. 03.
 

 

.