HunRoCoop EXPO Szentesen

 

 

 

Szentes több sikeres pályázatot követően a határon átnyúló együttműködés új szakaszához érkezett. Szentes és Dumbravita (Újszentes) önkormányzatának együttműködése, a „HunRoCoop” elnevezésű elnyert pályázat segítségével kiterjedhet településeiken és a vonzáskörzetükben működő vállalkozások üzleti kapcsolatainak kiépítésére is. A támogatott program célja az üzleti partnerség kialakulásának segítése, a konkrét gazdasági és kereskedelmi tevékenység megindítása.

 

 

 

A projekt első rendezvénye 2012. augusztus 17-18-án került sor a „Hun- RoCoop Szentes Expo” néven. Itt lehetősége volt az együttműködők közös standon való megjelenésére, illetve a Szentes és térsége, valamint a Temes megyei vállalkozások bemutatkozása.

 

 

 

Viktor Malac, Újszentes most megválasztott polgármestere örül a kiállítás nyújtotta bemutatkozási lehetőségnek. Mint mondta, alpolgármesterként sokszor járt a városban és mindig örömmel jön. A mostani együttműködés újabb gazdasági kapcsolat létrehozását jelenti, új partnereket találhatnak a helyi vállalkozások ami során a két ország üzleti élete is szorosabbá válik.  A két település közötti együttműködés feladata a legmagasabb szintre emelni és megerősíteni a gazdaságot annak érdekében, hogy biztos alapot adjon a két ország vállalkozásainak - mondta Szirbik Imre Szentes polgármestere a kiállítás megnyitóján.

 

 

 

A kiállítás mellett szervezett konferencia pedig lehetőséget nyújt a piaci sikerekhez szükséges információk megszerzésére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 08. 17.
 

 

.