HunRoCoop Expo kiállítás Szentesen

 

 

 

Sajtótájékoztatót tartott Szentes Város Önkormányzata és Dumbrăviţa a hamarosan induló HunRoCoop Expo-ról. A „Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013” program keretében megnyert pályázat első rendezvénye, a HunRoCoop Expo 2012. augusztus 17-18-ig Szentesen, a Művelődési és Ifjúsági Házban kerül megrendezésre.

 

 

 

A romániai Új Szentessel (Dumbravita) közös pályázatnak köszönhetően valósul meg Szentesen augusztus 17-én és 18-án a HunRoCoop Expo, vagyis a magyar és a román cégek, vállalkozások bemutatkozása – közölte sajtótájékoztatón Csorba Gyula pályázatmenedzser.

 

 

 

Az esemény kapcsolódik a II. Szentesi Szárnyas Napokhoz, hiszen szomszédságában, a Művelődési és Ifjúsági házban rendezik meg, és szintén díjmentesen látogatható.

 

 

 

Szirbik Imre, Szentes polgármestere megemlítette: a települések életét megalapozó gazdaságokat, cégeket segíteni kell. A piaci sikerhez információra is szükségük van a vállalkozóknak, és ennek lehet remek eszköze az I. HunRoCoop Expo. Azzal, hogy a vállalkozások megtalálhatják egymást, szélesíthetik üzleti körüket kollégája, Újszentes polgármestere, Viktor Malacis egyetértett. A cél a bemutatkozáson túl új, ígéretes gazdasági kapcsolatok kiépítése.

Romániából előreláthatólag húsfeldolgozó, cipőt, illetve munkavédelmi eszközöket gyártó vállalat érkezik. A leendő érdeklődők megnézhetik a szentesi cégek telepeit is.

 

 

 

Vállalkozóknak jelentkezni lehet az ingyenes kiállítási lehetőségre az alábbi oldalon: http://www.hunrocoopexpo.eu

 

 

 

 

Szentes, 2012. 08. 03.
 

 

.