Hétfő hajnalban indulok haza

 

Ma rendbe teszem a kerékpáromat, hogy a hétfői hajnali indulásra rajtra készen legyen. A szállodai szobám egyszerű, de nekem ez is luxus. Viszont félek, hogy a kezeim miatt drága lesz a szállás hazafelé, mert nem leszek képes a sátramat felállítani, így többször kell szállodában tölteni az éjszakát. Abban reménykedem, hogy otthon majd találok valami munkát és keresetemmel pótolni tudom a váratlan kiadásaimat.

 

Ezekben a napokban igyekszem rendesen étkezni, mégha sokkal drágább is, mint otthon, hiszen fel kell töltődnöm.

 

A Pegazus központban és a kajak versenyeken több kint élő magyar fiatallal találkoztam. Remélem, hogy ma volt tanítványaimmal is sikerül egy találkozást összehozni. Megpróbálok még indulás előtt jelentkezni.

 

-------------------------------------------

 

 

Kozák Danutával                                                                         Marosi Ádám

 

A sportesemény nélküli pénteki napom nagyon jól sikerült. Találtam kerékpárszervizt, ahol kicseréltem az eltört klipszet, felfújták a gumikat, olajoztak és beállították a fékeket. A járdatakarítók magasnyomású mosóval megmosták a bicajt, délután pedig kínai masszás-szalont vettem igénybe.

 

A kezeim nem javulnak, de rosszabb sem lett. Este találkoztam Kozák Danutával és a kajakos fiúkkal. Szombaton jó volt látni az öttusázó Marosi Ádám bronzérmes szereplését. Minden szempontból feltöltődve bizakodva várom a hétfő hajnali indulást hazafelé.

 

Üdv: Cseuz Laci

 

 

Szentes, 2012. 08. 12.
 

.