Cool-tour PARK Napok Derekegyházán

 

Derekegyházán júliusban 9 napig sült a palacsinta és programokkal, koncertekkel teltek az esték, melyen a helyieken túl nemcsak a kistérségből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek látogatók. Örült a közönség, hogy napról napra más stílusú zenét hallgathat, programokat láthat. Ezek közül a közönség kedvencekből szemezgetünk augusztusi szabadtéri rendezvénysorozatunkra, mellyel azok számára kedveznénk, akik szeretnék újra átélni a Palacsintafesztivál hangulatát.

 

Habár palacsintasütéssel nem készülünk, de lesz az ünnepekhez illően házi kenyér kóstolás, és mivel "Divat a magyar!" ezúttal "élő" kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők a kalocsai hímzéseket a derekegyházi fiatalok ruháin. A látogatókat is bevonjuk, akinek van kalocsai hímzett ruhája, abban várjuk, illetve aki házi kenyér sütésben jeleskedik, szívesen megkóstoljuk.

 

40 év után az idei Falunap kedvéért újra összeállt a 60-as évek slágereit játszó derekegyházi Piroshó zenekar, akik repertoárjukat bővítve ismét a rendezvény kiemelt fellépői. A rendezvénysorozatot Vakációzáró Tanévváró Buli zárja, ahol a szünidő jelképes elbúcsúztatása után kölyök-disco és Jump koncert várja a kicsiket és nagyokat.

 

A rendezvény alatt többször is elhangzik a "DerekDance" vagyis a Palacsintatánc, mellyel a közösséget összekovácsolva együtt táncolhatunk. Szeretettel várjuk mindazokat a rendezvényünkre, akik kellemes estéket szeretnének eltölteni családias hangulatban, a derekegyháziak vendégszeretetét élvezve.

 

 

Szentes, 2012. 08. 14.
 

 

.