II. Szentesi Szárnyas Napok

 

2012. augusztus 17-20.-i időpontban ismét Szentes lesz a gasztronómiai és a sör fővárosa! Ezen a négy napos eseményen számtalan program, finomabbnál finomabb ételek, és kiváló házi sörfőzdék remekei várják majd a látogatókat és turistákat az Ifjúsági Ház melletti szabadtéri színpad és a Pusztai László Sporttelep - hallhattuk a minap megtartott sajtótájékoztatón.

 

 

 

A rendezvény kiemelt támogatója a Hungerit Zrt. baromfifeldolgozó cég, amely termékei világszinten elismertek. A rendezvény minden napja tartogat meglepetéseket, akár ételről, italról, vetélkedőről, vagy sportprogramról is legyen szó.

 

 

 

A látogatók megkóstolhatják a finomabbnál finomabb szárnyasokból készült ételeket, és a remek söröket. Ihatunk majd világos, barna, vörös és gyümölcsös sörkülönlegességeket is!

Az idei évben ismét lesz Sörkirályválasztás, Csirke Szárny Evő Verseny, Sör Kalandtúra, sőt idén 100 bográcsban készülnek a finomabbnál finomabb kakaspörköltek a Hungerit Kakasfőző versenyen!

 

Szemezgessen az oldalunkon lévő információk és érdekességek közül, és amennyiben úgy érzi nevezzen be valamelyik vidám vetélkedőre, vagy érdekes programra!

 

http://www.szarnyasnapok.hu

 

Plakátok kinagyíthatók!

 

   

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 07. 19.
 

 

.