Szabó Odett lett a strand szépe!

Strandszépe 2012

 

 

 

Idén is megrendezésre került a Strandszépe szépségverseny a Szentesi Üdülőközpontban. Idén egy kategóriában lehetett nevezni a jeles megmérettetésre, ahol 11 lány indult a győzelemért.

 

 Elég hűvös, szeles időjárás fogadta reggel a versenyzőket, de mindenki bízott abban, hogy a lányok fellépése forró hangulatot varázsol a termálmedencék köré.

 

A lányokat Balázs Csaba modellügynökséget vezető üzletember (zsűri elnöke), Domján Ilona divattervező és stílustanácsadó, Verebélyi Viktória versenytáncos, Baranovszky Jenő portréfotós, Mátyásné Bimbó Ildikó fodrász, Nemes Viktória az elmúlt évi verseny győztese értékelte.

 

Az első körben mindenkinek könnyű nyári ruhában kellett magát megmutatni, és a zsűrinek 6 lányt lehetett továbbjuttatni. Mivel nem sikerül dönteni és két versenyző is azonos pontszámot kapott az értékelésnél, így nem hatan, hanem heten mehettek tovább a döntőbe.

 

 

Túri Anikó                                                                                    Gréczi Klaudia

 

A szervezők számos programmal készültek a közönség szórakoztatására, így a bűvészkedéstől a zenés műsorszámokon keresztül, fürdőruha bemutatón is szórakozhattunk.

A döntőbe jutott versenyzők mindegyike értékes tárgyjutalmat kaptak a végeredmény kihirdetése előtt. Valamint többen különdíjakat vehettek át.

 

A Szentesi Mozaik facebook oldalán több képet tekinthet meg és tölthet le nagyfelbontásban!

 

A képeket LÁJKOLÁS után töltheti le!

 

 

 

 

Gergulics Viktória                                                                     Lukács Aranka

 

 

Szabó Odett                                                     Gazdag Boglárka

 

 

Puskás Ágnes                                                  Brauner Tímea

 

 

Schmidt Beatrix                                                                          Pálfi Ivett

 

Ambrus Tünde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A versenyben a harmadik helyezett Túri Anikó lett. Második helyezést Gazdag Boglárka szerezte meg, és a strand szépe 2012-ben Szabó Odett lett.

 

 

www.facebook.com/szentesimozaik

 

Szentes, 2012. 07. 22.
 

.