Hullákat kerestek a Kurcában

 

 

 

A szentesi rendőrkapitányság kérésére a honvédség búvárai átvizsgálták Szentes városközpontjában található Kurca hidak környékét. A magyar honvédség búvárai az érvényben lévő együttműködési megállapodásnak köszönhetően (mely a Csongrád Megyei Rendőr Főkapitányság és szervei és a szentesi MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred között jött létre) segítették a bűnesetek felderítését.

 

 

 

A címben már utaltunk arra, hogy HULLÁKAT kerestek a hidak környékén. Találtak is! HULLAdék gyűjtő edényeket, melyeket egy szombat esti buli után dobáltak be az erős fiatalok. HULLAjó bicikliket. HULLAdék motorblokkot és mindeközben a búvárok HULLA mód elfáradtak.

 

 

 

Az IH mögötti kerékpáros hídnál kerestek egy hónapokkal ezelőtt a buszpályaudvarról eltűnt biciklit, az meg is lett. Bónuszként HULLA mód szétszedett motorblokkot, még egy biciklit emeltek ki a HULLÁMsírból. Találtak tovább egy állatok etetésére szolgáló vályút és az Üdülőközpont területéről eltulajdonított műanyag napozóágyat is. A kisebb szemetek mellett még egy gördeszka is előkerült.

 

 

 

Ezután átmentek a búvárok a fahídhoz, ahol több biciklit és rengeteg HULLAdékgyűjtő edényzetet szedtek ki a vízből. HULLAdék ember lehet az, aki közlekedési táblát cipel el a városközpontból, hogy beledobja a Kurcába.

 

 

 

Az akció végül is eredményes és szerencsére eredménytelen lett. Rengeteg eltűnt tárgyat találtak meg a búvárok, de szerencsére emberi HULLÁT nem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 07. 25.
 

.