Új igazgatója van a HMG-nek

Döntött a miniszter Tóth Tamást nevezte ki a tárca minisztere

 

 

 

Meghozta döntését az Emberi Erőforrások Minisztere a Csongrád Megyei Intézményfenntartó Központ által kiírt vezetői pályázatok kapcsán. Csongrád megyében ennek alapján a meghirdetett kilenc intézményvezető közül hat további öt évre megkapja vezetői megbízását, két új igazgató lát munkához augusztus elsejétől és egy középiskola esetében eredménytelenül zárult a pályázat.

 

Mint ismeretes, Csongrád megye azon megyék egyike, ahol az oktatásért felelős miniszter eredménytelennek nyilvánította a megyéktől átvett oktatási intézmények vezetésére januárban kiírt pályázatot. Az erről megjelent kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően új pályázatot kellett kiírni. Ennek alapján április 18-án az alábbi megyei fenntartású szentesi oktatási intézmények igazgatói feladatainak ellátására hirdettek meg ismét intézményvezetői pályázatot: Horváth Mihály Gimnázium, Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola, Boros Sámuel Szakközépiskola.

 

A véleményezési eljárás lezárása után, a pénteki határidőig kellett meghoznia az Emberi Erőforrás Miniszterének a döntést. A minisztérium tájékoztatása szerint a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola igazgatója továbbra is Pintér Etelka.

 

A Horváth Mihály Gimnázium igazgatójának Tóth Tamás Józsefet nevezte ki a tárca minisztere.

 

A Boros Sámuel Szakközépiskola és Szakiskola esetében eredménytelennek nyilvánították a pályázatot, ezért a jogszabály szerint az iskola igazgató-helyettese, Kun Erzsébet látja el az intézményvezetői feladatokat, megbízás alapján a következő, eredményes pályázat lezárásáig.

 

Szentes, 2012. 07. 23.
 

 

.