Az év komolyzenei koncertje

Szentesiek Szentesért

 

 

 

Nagy sikerű Szent Anna napi jótékonysági koncertet adtak szentesi és Szentesről elszármazott művészek 2011. július 29-én este a Szent Anna templomban.

 

 

 

A szépszámú közönség hálás volt a fellépőknek, többször vastapssal jutalmazta a szereplőket. Nagy Johanna a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Pécsi Tagozatának ének szakos hallgatója nyitotta a jótékonysági hangversenyt melyet az orgona felújításáért szerveztek meg immáron nyolcadik alkalommal.

 

 

 

Berkes János érdemes művész az est egyik legfőbb művészpatrónusa nemcsak szólót énekelt, hanem a Bárdos Lajos Vegyeskarral majd a fiatal művésznövendékekkel is közös számot adott elő. Az érdemes művész valamennyi alkalommal osztatlan sikert aratott.

 

 

 

Piti Katalin Liszt-díjas, érdemes művésznek már a megjelenésekor kiváltotta a nézők tapsát, énekei után pedig a nagy elismerést.

 

 

 

Tulajdonképpen minden előadó Hegyi Anikó operaénekes, Andor Csilla, Nagy Johanna, Mudrák Mariann, Németh Márton, Takács Gabriella, Halmai Bianka, Nagy János, Hegedűs Valér tudása legjavát nyújtotta, így ez a hangverseny valószínűleg az év legszínvonalasabb komolyzenei eseménye volt a városban. A koncert a magyar himnusz közös éneklésével zárult.

 

 

 

Az eseményről készült videó összefoglaló:

 

 

 

Szentes, 2011. 07. 31.

 

 

.