A kezdetektől beázik a Dózsa-ház

 

 

Esőtáncot is lejthettek a táncházon!

Csaknem 50 millió forint állami támogatásból újult meg a Dózsa-ház, mely az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Havonta táncházra, gyermekvédelmi rendezvényeknek és valósággal a civil szféra otthonává nőtte ki magát.

 

 

 

Egy hónappal ezelőtt a táncház alkalmával többen felháborodtak, hogy csöpög a nyakukba az eső, mely odakint szakadatlanul esett. Mindenki azt hitte, hogyha tető van a fejük felett, akkor nem fognak megázni. Tévedtek!

Szerencsére a gyerekek könnyebben fogták fel, de ha a vizes kőre gondolunk akkor a balesetveszélyt is magában hordozza az ügy.

 

 

 

A Dózsa-ház Közösségi terének dolgozói már többször jelezték a problémát, de eddig semmi reakció nem történt. Volt azonban egy jó tanács, hogy rajzolják körbe a beázás vonalát, így annak terjedését nyomon lehet követni. Ha ezt tették volna, akkor már Szentes legnagyobb PATCH graffitiét rajzolták volna meg.

Mi is vártunk ennek a hírnek a közreadásával, hogy hátha ..., de ez idáig semmi sem történt. Akkor egy picit gyorsítsuk fel az ügyet, hogyha ez a közlés kell ahhoz, akkor ám legyen!

 

A problémát már az épület átadásakor lehetett tapasztalni, mert az átadó ünnepségen is látható volt (az alábbi fotókon a piros jelölés ki van nagyítva), hogy már 2011. január 10-én beázott az épület!

 

 

Szentes, 2011. 04. 13.

 

 

.