Bumeráng Szentesen

 Bumeráng Mosolyturné 2011 tavasz!

 

 

 

A tegnapi napon Szentesre érkezett a Bumeráng Mosolyturnéja. Az egyik legnépszerűbb kereskedelmi rádió reggeli műsora Szentes főteréről jelentkezett. Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga processzor most is túllépett minden határon!

 

A rendezvényen készült képek ITT tekinthető meg!

 

 

 

Kora reggel kevesen voltak a Kossuth téren felállított üveg (plexi) stúdió előtt, de ahogy telt-múlt az idő egyre többen jöttek ki, hogy élőben is részesei lehessenek a műsornak.

 

 

 

Volt jégtörő játék, keresték a gitár titánt de főleg a közönséget vonták be a játékokba. A téren látványosságként nem csak a stúdió volt, hanem különböző pillanatokban itt-ott egy-egy produkciót is láthattunk. Volt, hogy narancsok és citromok vonultak fel a téren, a Kiss Bálint Református Általános Iskola ugrókötél csoportja is megmutatta magát, akik a nagyszünetüket áldozták fel, melyet nem hagytak szó nélkül a műsorvezetők.

 

 

 

A téren lévő rajongó diákok is aranyosak voltak, mert mindenki igazolást kért az ellenőrzőjébe (persze autógramként), hogy miért nem jelentek meg az első órán. Volt olyan pedagógus, ami érezte, hogy mekkora pillanat lehet ez a rendezvény a gyermekek életében, és elmaradt a dupla irodalom óra.

 

 

 

A Hungerit Zrt. jóvoltából libamájas szendvics volt a reggelije a stábnak, természetesen Árpádos és Dél-Kertész-es zöldségekkel díszítve. A Legrand pedig kapcsolókkal és egy kaputelefonnal lepte meg a három zavart keltőt.

 

 

Szentes, 2011. 04. 07.

 

 

.