Táblavadász akció

Kint maradt? Idegesíti? Rossz helyen van?

 

A közlekedési táblák olykor megmosolyogtatják az embert. Az első kép magáért beszél a második táblaösszeállítás már évek óta borzolja a kedélyeket. A felső tábla szerint behajtani tilos mindenkinek, míg az alatta lévő szerint 3,5 tonnánál nehezebb autók bemehetnek ha célforgalommal érkeznek. Szóval teljes a zavar, azaz könnyű a megoldás, ha a Kivéve célforgalom táblát a két tábla közé helyeznék! 

 

A Szentesi Rendőrkapitányság és Szentes Város Önkormányzata 2011. 04. 12. és 2011. 05. 12. közötti időszakra meghirdeti Szentes Város területére táblavadász akcióját. Az akció célja, hogy együtt gondolkodva, a hatóságok és az állampolgárok jelzéseit figyelembe véve, megszüntessük azokat az anomáliákat, amelyek városunk közlekedésében helyenként jelen vannak. Jelen esetben nem a szavazás eredménye a fontos, hanem a beírt, pontosan beazonosítható helyszínek.

 

Kérjük a lakosságot jelzéssel éljenek felénk, ha olyan közlekedési táblával találkoznak, amely szerintük indokolatlanul került kihelyezésre, vagy valamilyen oknál fogva nem látható, illetve annak kihelyezése oka fogyottá vált stb.

Kérjük a lakosságot, hogy minél többen éljenek ezzel a lehetőséggel és tegyék meg jelzéseiket.

 

Nem kell regisztrálni, nincs IP cím ellenőrzés, tehát
csak be kell írni észrevételünket és a KÜLD gombra kattintani! /p>

Szentes, 2011. 04. 11.

 

 

.