PREMIER

profi box, és kick-box gála Szentesen!

 

 

November 12-én Szentesen a dr. Papp László sportcsarnokban újból nagyszabású küzdősport gálát rendez a Szentesi Kinizsi SZITE képviseletében Bertók Róbert és a Felix Promotion vezetője, Rácz Félix.

 

 

 

Az este egyik főmérkőzését, nagyszerű rekorddal rendelkező Kelemen Balázs vívja, aki számára több ellenfél lehetősége is szóba került már. A Felix Promotion boksz üzletág vezetője, maga is kötelek közé lép egy boxmérkőzés erejéig. A rendezvényről, a mérkőzéséről és a Felix Promotion terveiről kérdeztem Bertók Róbertet.

 

 

 

A Félix Promotion boksz üzletág vezetőjeként kérlek, mond el, mire is készültök november 12-én Szentesen?

Mint eddig minden évben, úgy idén is nagyszabású és színvonalas gálát szeretnénk összehozni. A mérkőzések alakulását tekintve, az idei év egyik nagy durranása lehet ez az esemény.

 

 

 

Mi motivál téged arra, hogy újból kesztyűt húzz, és megmutasd mi is rejlik még benned?

Azt gondolom, hogy erre nehéz pontos választ adni. Gyakorlatilag az első (2001.) gála óta szeretnék egy meccset vívni ezen a gálán. 1987 óta több mint 150 amatőr box és kick-box mérkőzést vívtam, de itthoni közönség előtt egyszer sem tudtam mérkőzést vívni. Innen is a gála elnevezése, a PREMIER, igaz ez a mérkőzés egyben búcsúmeccs is lesz. Azt gondolom, hogy mindenki, aki egyszer ringben volt, teljesen sosem tud a szorítótól elszakadni, vagy legalábbis lélekben biztosan nem. Lehet, hogy már nem túl okos ötlet 37 évesen bevállalni egy meccset, de ha nem játszanék most, akkor lehet, hogy életem végéig bánnám.

 

 

 

Tervezitek-e a Felix Promotion bokszolói létszámának növelését?

Egyenlőre 3 bokszolónk van, a nagypehelysúlyú Máté Ádám, a nagyközépsúlyú Kelemen Balázs, és próba alatt bár, de a cirkálósúlyú Nagy Sándor. Mindannyian más-más stílust képviselnek és nagyszerű bokszolók.

 

 

 

A hazai boksz rajongók Szentes után láthatnak-e még ebben az évben Félixes gálát vagy esetleg a közeljövőben?

Természetesen van terv más gálákra is, de a jelen gazdasági helyzetben nem könnyű színvonalas gálákat tető alá hozni. Ezért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Szentes Város Önkormányzatának és a többi támogatónak, hogy segítségükkel nem szakad meg ez a nagyszerű hagyomány! Azért fogunk még kellemes meglepetést okozni a hazai szurkolóknak a jövőben.

 

Mik a terveitek a jövőre (2012) nézve, a profi gálák tekintetében?

Elsősorban a versenyzőkre helyezzük a hangsúlyt, de terveink szerint jövőre több nagyszabású rendezvényünk lesz majd.

 

Szentes, 2011. 10. 30.

 

.