Pálmás ajándékok az év végén

 

Nekünk pálmásoknak a decemberi ünnepek alkalmából - immár hagyományosan, - most is több jótékonysági akciónk volt Időrendi sorrendben az első a Szentes-Csongrád Rotary Clubnak adott pénzadomány volt, a jótékonysági rotary bál alkalmával. A bál bevételéből és a kapott adományokból alkotótábort szerveznek a nyáron, tehetséges, szerény anyagi helyzetű gyermekeknek, mint 2010 júliusában. Már hagyományosnak tekinthető, hogy a dr. Bugyi István Kórház Gyermekosztályán Mikulás napja alkalmából vidám műsort szervezünk az éppen bent lévő gyermekeknek, hozzátartozóiknak és az osztály dolgozóinak. December 7-én a Pom-Pom együttes két tagjának vidám műsorával csalogattunk mosolyt az arcukra. Ezzel és édességekkel, gyümölcsökkel igyekezetünk könnyebbé, vidámabbá tenni bent létüket, segíteni a betegek mielőbbi felgyógyulását.

 

 

Az 5. pálmás véradó akciót december 9-ére szerveztük meg, bízva abban, hogy egyre többen csatlakoznak hozzánk, hogy vérüket adják embertársaink egészségéért, életének megmentéséért! Ez a véradó akciónk az eddigi legsikeresebb volt. Köszönjük mindenkinek, aki eljött és segített!

A Kertvárosi Óvodának az óvónők és a dajkák munkájának megkönnyítésére tálaló zsúrkocsit adtunk ajándékba, a kicsiknek pedig édességet, gyümölcsöket vittünk. Az ovisok aranyos karácsonyi énekekkel köszönték meg ajándékainkat. A dr. Bugyi István Kórház Gyermekosztályának kérésükre Karácsonyra hajszárítót és olajradiátorokat adtunk ajándékba.

 

 

A Városi Bölcsődébe játékokat vittünk Karácsonyra, amivel a most folyó bővítő építkezés után, az új helyükön fognak majd igazán játszani a picik.

A Hajléktalan Szállóra meleg téli ruhákat vittünk az ott lakóknak az ünnepek előtt.

Az ajándékokat, adományainkat pálmás tagjaink felajánlásaiból fedeztük. Jó érzés volt adni, látni az örömöt az arcokon.

Horváth István

a Pálmások Szövetsége elnöke

Szentes, 2011. 01. 10.

 

 

.