Út a munkához

 

 

 

Sikeresnek bizonyult az "Út a munkához" program, melyben munkanélküliek közcélú foglalkoztatását valósíthatta meg az önkormányzat. Jelenleg 375 személynek van ideiglenes munkaszerződése, őket köszöntötték a napokban az őszi programértékelőn, a legjobban teljesítők munkáját arany, illetve ezüst oklevéllel is elismerve.

 

 

 

Mint kiderült, olyan sokan vesznek részt a programban, hogy a központi konyha ebédlőjében két alkalommal köszöntik őket. Az önkormányzati intézményeknél, a könyvtárban, a kórházban foglalkoztatottak múlt pénteken gyűltek össze, a városellátó intézménynél dolgozóknak e héten gratulálnak.

 

 

 

A Jövőnkért művészeti iskola néptáncosainak bemutatója után a programfelelős értékelte a projekt eredményességét. Az intézményekben nőtt a feladatellátás színvonala, állapította meg Mészáros Ágnes, akinek tisztább épületeket, rendezettebb, virágosabb környezetet jelent a közcélú program. Azt mondta, ugyan mindenkinek nem tudnak segíteni, de egy adott időszakra segély helyett munkát biztosíthattak.

Szentes, 2010. 09. 30.

 

 

.