Új információ a Petőfi Szállóról

 

 

Látványtervek

 

Minden ellenkező híresztelés ellenére megfelelő ütemben halad a szentesi Petőfi Szálló rekonstrukciója – nyilatkozta rádióban Zsohár Árpád, a Pendola Kft. ügyvezető tulajdonosa.

 

 

Látványtervek

 

Az elmúlt hetekben is történt jó néhány előrelépés. Ezek között talán a legfontosabb, hogy a generál kivitelezésre kiírták és befejezték a pályázati eljárást, ennek eredményeként a Demján Sándor érdekeltségéhez tartozó Arkadom Zrt. kapta ezt a feladatot. Folytak eredményes tárgyalások a komplexum végső funkciójáról is. Az eredeti elképzelések mellett változás, hogy a helyi kórházzal szakmailag szorosan együttműködve egy balneoterápiás gyógykezelést is fognak majd biztosítani a szállodába érkezőknek.

 

 

Látványtervek

 

A helyi termálvízre alapozva lesz az épületen belül wellness részleg, valamint konferencia termek. Mindezek alapján gyógy-wellness és konferencia szálloda szavak is szerepelnek az idegenforgalmi egység nevében. A felújítás irányítói ismét leszögezték, hogy az épületben helyet kap egy színház, melyet a város évi 30 alkalommal díjmentesen vehet igénybe. Jelenleg tarthatónak ítélik meg a határidőket: még ez év szeptemberében, október elején megindulhat a konkrét építkezés, 2011 decemberére elkészülhet az épület, és megkezdődhet a próbaüzem.

Szentes, 2010. 08. 10.

 

 

.