Kész a tanári szoba

 

 

 

Szeptember elejére elkészült a következő tanévre tervezett felújítás a Horváth Mihály Gimnáziumban. A 40 milliós beruházás keretében a már nem használt szolgálati lakásokból tantermeket alakítottak ki, a tanáriban pedig építettek egy galériát, így tanuló és tanár is jobb körülmények között kezdheti meg a 2010/2011-es tanévet!

 

 

 

A tanári szoba túlzsúfolt volt, és nem volt benne egyetlen számítógépes munkahely sem. Ezek a körülmények nem tették lehetővé az oktatók számára a nyugodt, és a mai kor követelményeinek megfelelő felkészülést, munkavégzést. A tanári szoba belmagasságának megosztásával galériát építettek. A galérián számítógépes munkaállomások és teakonyha kap helyet.

 

A régi teakonyha alapterületével megnőtt a tanári szoba, így csökkentve annak zsúfoltságát. A tanári szoba alapterületének megnövekedésével és a számítógépes munkaállomások létesítésével jelentős mértékben javulnak a pedagógusok munkakörülményei. A teakonyha melletti tanterem kettéosztásával pedig kiscsoportos oktatásra alkalmas tanterem és gazdasági iroda alakult ki, amely igazodik az oktatás igényeihez, és megfelelő helyet biztosít a gazdasági dolgozók számára is.

 

 

 

A régi szolgálati lakás és a mellette lévő helyiségek – rossz műszaki állapotuk miatt évek óta kihasználatlanok. A további állagromlás megakadályozása miatt szükséges az épületrész felújítása. A felújított, átalakított épületrészben tanterem és próbaterem, valamint vizesblokkok kialakításával ez a terület is oktatási célokat szolgálhat.

 

 

 

Érdemes összehasonlítani, hogy milyen volt, és milyen lett! A múlt képei ITT tekinthetők meg!

Szentes, 2010. 08. 17.

 

 

.