Farkas Sándor átvette mandátumát

 

 

 

Ünnepélyes keretek között adták át május 7-én, pénteken az országgyűlési képviselői megbízólevelet Csongrád megye 5. számú választókerülete országgyűlési képviselőjének, Farkas Sándornak. A szentesi városháza konferencia termében megtartott mandátumátadáson a helyi választási bizottság elnöke, Fábján Sándor elmondta: Március 19-én 16 óráig 3 párt képviselőjelöltje adta le az összegyűjtött ajánlószelvényeket.

Az országgyűlési választások első fordulója rendkívüli eseményektől mentesen zajlott, gyors volt a szavazatszámlálás és pontos az adatszolgáltatás. A választópolgárok már az első fordulóban, április 11-én szavazataikkal egyértelműen kinyilvánították, hogy Farkas Sándort bízzák meg Szentes és térségének parlamenti képviseletével.

Április 11-én Csongrád megye 5. számú választókerületében a FIDESZ-KDNP jelöltje a leadott 21.262 szavazatból 11.692-őt kapott, 56 százalékos eredményt ért el. Varga Géza a szavazatok 22,68; Móra József Antal 21,31 százalékát kapta meg.

 

 

 

A 4. parlamenti ciklusát megkezdő Farkas Sándor országgyűlési képviselő a választópolgárok felé intézett köszönő szavaiban elmondta, hogy  a következő időszakban azért dolgozik minden országgyűlési képviselő, hogy biztonságot, lehetőséget teremtsenek a magyar emberek számára. "Ezért dolgozom én is, pártoktól, vallási felekezetektől függetlenül."

Szentes, 2010. 05 .07.

 

 

.