Ballagás 2010

604 diák ballag Szentesen

 

 

 

2010. április 30-án és május 1-jén ballagtak a középiskolákból az egész országban. Szentesen az első napon a Boros Sámuel Szakközépiskola és a Horváth Mihály Gimnázium diákjai kapták meg tarisznyájukat.

Szentesen ezen a két napon összesen hatszáznégyen ballagtak. A Horváth Mihály Gimnáziumban 156, a Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskolában 99, a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskolában 196, a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolában 73, a Bartha János Kertészeti Szakképző Iskolában 80 tanulót búcsúztattak el az alsóbb évesek.

 

 

 

A búcsúzó beszédekben hallhattuk, hogy a vállukra vett tarisznyában jelképesen ott van minden, amit az elmúlt 4 (ill. 3) esztendőben tanultak. Ott lapul egymás mellett a megannyi emlék az osztálykirándulásokról, társakról, barátokról, szerelmekről, de a java csak most kezdődik az életnek. Először is le kell tenni az érettségit, majd a felvételi, de valakinek már a munka világában kell helyt állni.

Nem volt egyszerű, de sikerült mind az öt középiskola ballagására eljutnunk és összesen 972 képet adunk közre a ballagásokról.

 

 

 

A Horváth Mihály Gimnázium
ballagási képei ITT tekinthetők meg!

 

 

 

A Boros Sámuel Szakközépiskola
ballagási képei ITT tekinthetők meg!

 

 

 

A Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola ballagási képei ITT tekinthetők meg!

 

 

 

A Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola ballagási képei ITT tekinthetők meg!

 

 

 

A Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola ballagási képei ITT tekinthetők meg!

Szentes, 2010. 05. 02.

 

 

.