Az elmúlt év legjobb sportolói

 

 

 

A nemzet sportvárosának sportolói ismételten jól szerepeltek az elmúlt évben, ezért újból találkozhattunk a legeredményesebb szentesi sportolók és sportvezetők köszöntésén a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban 2009. február 13-án délelőtt.

 

 

 

A szervezők minden évben felkérik a magyar sport egy-egy jeles képviselőjét, hogy tisztelje meg az eseményt, s díjakat adjon át, ezúttal Tégla Ferenc, Magyar Bajnok Olimpikon diszkoszvető volt a vendég.

 

 A jeles eseményen Szűcs Lajos alpolgármester mondott köszöntőt. Az ünnepségen részt vett Farkas Sándor országgyűlési képviselő, dr. Rébeli-Szabó Tamás, a gyermek-, ifjúsági és sportbizottság elnöke, és Huszta Péter, a Csongrád Megyei Diáksport Szövetség titkára.

 

Az ünnepség képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

 

 

 

A vendégek között ott volt Katus Attila aerobic világbajnok, aki műsorképpen a több mint 100 sportolót és kísérőit egy kis testmozgásra invitálta. Felejthetetlen produkció volt!

 

 

 

Az Év sportolója László Csaba és Mikes Anna, a Szilver TSE versenyzői, az Év edzője Oltyán Gyula edző. Az Életműdíj birtokosa Pólyáné Téli Éva testnevelő tanár, Különdíjat vehetett át Rácz Nikolett úszó.

 

 

Szentes, 2010. 03. 02.

 

 

.