Összefoglaló a
koszorúslány szépségversenyről

 

 

 

Sajnos csak most jutottunk oda, hogy elkészüljön a képes összefoglaló az első Szentesen megrendezett koszorúslány szépségversenyről. Reméljük, hogy a késedelmet kárpótolja az a 164 kép melyet közreadunk a versenyről.

Már az elmúlt esztendőben felvetődött ötletként, hogy az Esküvő és Baba-Mama kiállításon legyen egy koszorúslány szépségverseny.

 

 

 

Bertók Róbert főszervező elmondta, hogy igyekeznek minden évben más-más újdonságot belevinni a kiállításba, mert csak akkor lehet ez a rendezvény sikeres, ha évről évre képes megújulni.

Idén egy szépségversennyel kívánták feldobni a kiállítás hangulatát, és valljuk be sikerült.

 

 

 

Vasárnap délelőtt nagy sürgés-forgás volt már reggel 8 órakor a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében. Csattogtak a vakuk, még egy utolsó simítás a sminken, potyogtak a könnyek és kezdetét vette az első szentesi koszorúslány szépségverseny.

 

 

 

Nem volt "nehéz" dolga egyik indulónak sem, csak szépnek, magabiztosnak kellett lenni, ami nem mindig sikerült, de valljuk be sokaknak ez volt az első versenye. Az őket értékelő zsűriben helyet foglalt Domján Ilona divattervező, az Év sminkesének választott Dudás-Vincze Gabriella, Insperger Ádám magyar bajnok fodrász, Szurmik Zoltán gimnáziumi drámatanár és elnökként Szatmári-Nagy Szilvia tánctanár.

 

 

 

A legkisebbeknél Rácz Fanni az ötéves eperjesi óvodás két szentesi kislányt utasított maga mögé a zsűri döntése alapján, Szemerédi Jázmin Lilit és Antalfi Erzsébetet. A második csoportban a szegvári Gajda Lorettát választották győztesnek, a solti Kun Anasztázia és a csongrádi Juhász Noémi előtt.

A zsűri a legnépesebb mezőnyben, a legidősebbeknél a vásárhelyi Markó Ágnest tette az első helyre. A második helyezett a szarvasi Makan Zsuzsa mögött egy helybeli szépség, Balázs Barbara végzett a harmadik helyen.

A szépségverseny képei ITT tekinthetők meg!

 

 

 

Bertók Róbert a verseny végén elárulta, hogy lesz folytatása az esküvő kiállításnak és szépségversenynek, de ha terjeszkedik a rendezvény, kénytelenek lesznek elköltözni másik helyszínre. Jövőre valószínűleg egy nagyobb nyereményt fognak kisorsolni a látogatók között, melyről nem kíván részleteket elárulni, de felvették a kapcsolatot egy Las Vegas-i szállodával, s így lehet, hogy jövőre a legnagyobb főnyereményt, és látogatottságot könyvelhetik majd el.

Szentes, 2010. 03. 05.

 

 

.