Összefoglaló az
Esküvő és Baba-Mama kiállításról

 

 

 

Idén ismét a szerelmesek napján lett megszervezve az Esküvő és Baba - Mama kiállítás a Megyeházán, hiszen a házasság is, és egy kisbaba is a szerelem gyümölcseként fogható fel. Az elmúlt esztendőben több száz olyan pár jött el a kiállításra, akik idén, már várhatóan fiatal házasokként voltak jelen, és a szerencsésebbek egy bébivel is gazdagabbak lettek.

 

 

 

Bárki, aki a tervezett esküvőjére szeretne információkat gyűjteni, itt gyakorlatilag minden szükséges információt megszerezhetett magának. Ráadásul a legtöbb témakörben nagyszámú kínálattal találkozhatott, ezáltal felmérhette, hogy az adott szolgáltatások közötti különbségeket, legyen szó akár a minőségről, akár az árról. Mint eddig minden évben, úgy most is szerepet kapott a kiállításon a baba-mama témakör az esküvői témakörön kívül. A megszokottól eltérően most egy-két előadást, beszámolót is meghallgathattunk, ahol a szakemberek mondták el az érdeklődőknek, hogy miért érdemes az esküvő bizonyos részeit szakmabelire bízni.

A rendezvény képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

 

 

 

A következő témakörökben voltak kiállítók és hirdetők a rendezvényen: - esküvői ruhaszalon - esküvői rendezvényszervezés - fotó - videó - cukrászat - dekoráció - vőfély - esküvői meghívók - jégszobrász - férfiöltöny - esküvői és egyéb ajándék - virágüzlet - esküvő helyszín - szálloda - mézeskalács - esküvői zenekar - hárfaművész - hitelügyintézés - étkészlet - kozmetika - műköröm - fodrászat - mixer - esküvői, és egyéb ékszer - bababolt - gyermekmegőrzés, játszóház - limuzin

Szentes, 2010. 03. 02.

 

 

.