A díjakról!

IV. Esküvő & Baba-mama Kiállítás és I. Koszorúslány Verseny

Szentes, Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ 2010. február 13-14.

 

 

A szépségverseny megbeszélése a Megyeházán

 

Közeledik az első szentesi Koszorúslány Szépségverseny időpontja, amelyet a IV. Esküvő & Baba-mama Kiállítás keretein belül rendeznek meg. A verseny későbbi helyszínén találkoztak egy megbeszélés erejéig az indulók, ahol a szervezőktől minden, a verseny szempontjából fontos információt megtudhattak.

Többek között azt is, hogy a szépségverseny az esküvő kiállítás második napján, február 14.-én lesz, délelőtt 10 órás kezdettel. A jelenlévők között egészen fiatal jelentkezők is voltak, hiszen a verseny három korosztályban zajlik majd, ahol az első korosztályban már 3 éves kortól lehetett jelentkezni. A második kategóriában 7 éves kortól 13 éves korig, a harmadik kategóriában pedig 14 éves kortól, 25 éves korig lehetett jelentkezni.

 

A jelentkezők többségén érződött a várakozással teli izgalom, de akadtak olyanok is, akik már több típusú szépségversenyen megszerezték a szükséges rutint, és ezáltal a magabiztosságot. A versenyzők megtudták, hogy egy profi sminkes (Vargáné Ágoston Szilvia) és egy mesterfodrász (Tonomárné Dancsó Erika) is a segítségükre lesz a verseny reggelén, hogy minden induló a lehető legtökéletesebb formáját tudja majd hozni. Természetesen az indulók nagy része az állandó fodrászával és sminkesével készül fel az eseményre, ami ez esetben nem is nagy baj, hiszen a közel 45 indulót aligha tudnák tökéletesen felkészíteni egy-két óra leforgása alatt.

A verseny várhatóan 2-3 óra alatt lezajlik majd, köszönhetően a jó felkészült zsűritagoknak. A szervezőknek olyan, a szépséggel és mozgáskultúrával kapcsolatos kiemelkedő személyeket sikerült megnyerni a zsűribe, mint a táncban méltán híres és elismert Szilver TSE vezetőjét, Szatmári Szilviát, a szentesi divattervezőt, Domján Ilonát, és Dudás-Vince Gabriellát, akit a L’Oreal és a Maybelline cégek kétszer választottak az év sminkesének. Természetesen a férfiak sem maradhattak ki a zsűriből, így ott láthatjuk majd a Magyar Bajnoki címet nyert fodrászt, Insperger Ádámot, és Szurmik Zoltánt, aki a Horváth Mihály Gimnáziumban tanítja színjátszásra a fiatal tehetségeket. A zsűri összeállításában így teljes képet tudnak majd alkotni a szépségversenyben résztvevők tehetségéről. A versenyzők is felkapták a fejüket, amikor az egyik leggyakoribb kérdésre – mely szerint, hogy mi lesz a nyeremény - megkapták a választ. A rendezvény profi fotósa, Vidovics Ferenc jóvoltából összes induló felkerül majd a Szentesi Mozaik internetes oldalra, ahol a rendezvényt követő héten, egy közönségszavazaton vesznek részt, és az ott helyezettek is díjazásban részesülnek majd.

A helyszínen mind a három kategóriában díjazva lesz az első három helyezett induló. Minden helyezett kap virágcsokrot, és a helyezéstől függően Zepter, Avon, Oriflame és meglepetés ajándékcsomagokat is hazavihetnek majd. A legkisebb helyezettek a Le-Do Játszóházban tölthetik majd el szabadidejüket. Minden első helyezett egy profi fotósorozatot kap a Pont Foto vezetőjétől, Barna Pétertől, amely fotók segítségével talán felfigyel majd rájuk egy nagyobb reklámcég is. A megbeszélés egyik legváratlanabb meglepetése az volt, hogy a MER-ÉSZ Vagyonvédelmi Kft. felajánlott mindhárom kategória első helyezettje számára egy-egy DVD lejátszó készüléket! A harmadik kategória győztese pedig a verseny izgalmait egy Wellness Hétvégén pihenheti majd ki, a mezőkövesdi Hajnal Hotel jóvoltából!

 

A IV. Esküvő & Baba-mama Kiállítás, valamint a Koszorúslány Szépségverseny szervezői ebben az évben is mindent megtettek azért, hogy a rendezvény igazán sikeres és jó hangulatú legyen! A kiállításra és a szépségversenyre a belépés ismét ingyenes lesz, mindezeken túl a Csongrád-megyei esküvő kiállítások legnagyobb nyereményeit - többek között 3 és 4 csillagos wellness hétvégéket - nyerhetnek meg majd a látogatók! A szervezők (Gladiátor Rendezvényiroda Kft.) mindenkit szeretettel várnak erre az érdekes és látványos, csemegének számító eseményre.

Szentes, 2010. 02. 10.

 

 

.