Innovatív funkciók,
különleges anyagok és színek

A Céliane számos ötletes megoldást nyújt

 

 

2010. október 1-jén délután termékbemutatót, üzemlátogatást és oktatást szervezett a Legrand Zrt szentesi vállalata a megyében funkcionáló partnerei számára. A várakozásnál is többen jelentek meg Céliane termékcsalád bevezetését szolgáló eseményen. Először Károlyi László adott tájékoztató a cég múltjáról, jelenéről. Elmondta, hogy a közel ötven éve a városban működő cég fő profilja a termék összeszerelés, de a francia központtól megkapták a fejlesztési feladatok döntő részét. Ennek eredménye az új, korszerű, valamint divatos forma-és színvilágban megjelenő új termékcsalád, melynek kifejlesztésében 15 helyi mérnök vállalt kezdeményező szerepet.

 

 

 

Továbbá elmondta, hogy a minden igényt kielégítő intelligens-otthon funkcióinak köszönhetően, a Céliane szerelvénycsalád igazi értéket ad minden projekthez. Új lakás/ház tervezési szakaszában az intelligens rendszer tervezése valódi plusz értéket ad az épületnek a hagyományos villanyszerelési megoldásokhoz képest: energiavezérlés, biztonság, multimédia… innovatív funkciók, amelyek valódi értékkel bírnak hosszútávon is.

 

 

 

Egy lakás vagy ház hagyományos villanyszerelési rendszere is kiegészíthető, bővíthető egyszerűbb intelligens funkciókkal jelentősebb átalakítás és falvésés nélkül is: pl. világítási képek vezérlése, redőnymozgatás.

A szórakoztató elektronikai termékek mellett az otthoni elektromos rendszer is szolgálhatja az Ön elvárásait, növelheti a kényelmet és a biztonságot. A Céliane számos ötletes megoldást nyújt mindezekre. Az összes fényjelzős Céliane szerelvény LED-ekkel szerelt, melyek jellemzője a hosszú élettartam és az alacsony energiafogyasztás. Az energiatakarékos izzókat, kompakt fénycsöveket is vezérlik.

 

 

 

Céliane kapcsolócsalád

A kör és a szögletes alakzatok ötvözésével a Céliane megteremti a forma és a funkció egyensúlyát. A forradalmi színvilág és a különleges anyagok egy új dimenziót nyitnak a szerelvények világában. A Céliane modern, könnyen szerelhető szerelvényei a hagyományos megoldás mellett a fel- és lekapcsolás új formáit nyújtja.

 

 

A délutáni programot színesítette a szentesi születésű Szőke András (színész/humorista), aki nem állhatta meg, hogy a Legrand elődjénél a KONTAKTÁNÁL szerzett élményeiről ne számoljon be a saját stílusában.

 

E hónap közepétől már a helyi szaküzletekben is kaphatóak lesznek, illetve több szentesi villanyszereléssel foglalkozó kis-és középvállalkozó felkészült alkalmazására.

 

 

 

A program keretében az együttműködésük szorosabbá fűzéséről tárgyalt a Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara a gyártó céggel.

Szentes, 2010. 10. 20.

 

 

.