ONLINE nevezés a szépségversenyre

IV. Esküvő & Baba – mama kiállítás és vásár

 

 A képre kattintva nevezhet!

 

Idén ismét a szerelmesek napjára került az Esküvő & Baba – mama kiállítás és vásár, hiszen a házasság is, és egy kisbaba is a szerelem gyümölcseként fogható fel.

A tavai évi kiállításra több száz olyan pár jött el, akik idén, már várhatóan fiatal házasokként lesznek majd jelen, és a szerencsésebbek talán egy bébivel is gazdagabbak lesznek majd.

Bárki, aki a tervezett esküvőjére szeretne információkat gyűjteni, itt gyakorlatilag minden szükséges információt megszerezhet magának. Ráadásul a legtöbb témakörben nagyszámú kínálattal találkozhat, ezáltal felmérheti majd az adott szolgáltatások közötti különbségeket, legyen szó akár a minőségről, akár az árról.

Mint eddig minden évben, úgy most is szerepet kap a kiállításon a baba-mama témakör az esküvői témakörön kívül. A megszokottól eltérően most egy-két előadást, beszámolót is meghallgathatunk majd, ahol a szakemberek mondják el az érdeklődőknek, hogy miért érdemes az esküvő bizonyos részeit szakmabelire bízni.

 

I.  Koszorúslány Szépségverseny

 

Az idei kiállítás, vitathatatlanul legnagyobb szenzációja, a számos egyéb programon túl, a Koszorúslány Szépségverseny lesz, amelyre máris nagy az érdeklődés. Ez persze nem is csoda, hiszen a versenyre már 3 éves kortól jelentkezhetnek a kishölgyek. A versenyen maximum 25 éves korig lehet jelentkezni, összesen 3 kategóriában. Az adott kategóriák a következők:

I.                   Kategória: 3 – 7 éves korig.

II.                Kategória: 8 – 13 éves korig

III.             Kategória: 14 – 25 éves korig.

 

Mind a három kategóriában várják a nevezéseket. A nevezés, személyenként 1. 000. Ft.

A nevezési díjat mindenkinek elég a helyszínen befizetnie, de szükséges regisztrálnia magát mindenkinek, aki szeretne ezen a szépségversenyen elindulni. A regisztrációs lapot a Szentesi Mozaik internetes portálon vagy a város honlapján a www.szentes.hu  találják meg.

 

A versenyen indulók saját maguk részére biztosítják a ruhát. A sminket, és a frizurát is intézhetik maguk részére, de minden induló ingyenesen igényelheti a frizurája, és sminkje elkészítését! Segítségül a helyszínen biztosítunk egy fodrászt, és egy kozmetikust, ha véletlen valamilyen gyors igazításra lenne majd valakinek szüksége.

Kozmetikával kapcsolatos segítséget, Vargáné Ágoston Szilviától (www.szentesinfo.hu/babor)  kérhet: +36/20-426-11-77.

Frizurakészítéssel kapcsolatban keresse Tonomárné Dancsó Erikát: +36/30-626-10-00.

 

Természetesen mind a három kategóriát díjazzák értékes nyereményekkel! Azt pedig, hogy kik lesznek a helyezettek, a verseny 5 tagú zsűrije fogja elbírálni, akik által képviseltetve lesz a szépségipar, a művészet, a divatszakma, és a filmipar is. A nyertesek fotóját a nyereményeken túl, pedig egy cikk kíséretében megjelentetik a helyi újságokban.

Ráadásul azoknak sem kell aggódni, akik esetleg nem lettek helyezettek a zsűri szavazatai alapján, hiszen az összes induló felkerül a Szentesi Mozaik internetes portálra, ahol a közönségszavazatok alapján mind a három kategóriában lesz egy közönségdíjas is, akik természetesen szintén díjazásban részesülnek majd.

A verseny a 14.-i, vasárnapi napon lesz megrendezve. A selejtezők délelőtt 10:00 órától kezdődnek, majd más programokat követően, a döntő eredményhirdetésére az este 18:00 órás nyereménysorsolás előtt kerül sor.

 

Jó hír, hogy a versenyre a következő kiállítóinkon keresztül kedvezményesen lehet koszorúslány ruhákat bérelni:

 

Fanny Menyasszonyi ruhaszalon: Szentes, Kossuth u. 30./ a. Tel: +36-20/970-72-51

 

Lady Nicol Esküvői Ruhaszalon: Szeged, Józse A. sgt. 72. Tel: +36-30/915-69-68

                                                Orosháza, Táncsics u. 11.

 

Daisy Esküvői Ruhaszalon: Szentes, Új u. 12/1. Tel: +36-70/575-47-49

 

Amennyiben bárkinek további kérdése lenne a kiállítással, illetve a versennyel kapcsolatban, a következő elérhetőségeken érdeklődhet:

E-mail: bertok@gladiatorrendezvenyiroda.hu

Tel: +36-30/444-86-73

Szentes, 2010. 01. 12.

 

 

.