Négy nap jó idő kell hozzá

 

 

 

Már eddig is hatalmas munkát végeztek a Városellátó Intézmény munkatársai, hogy megvalósuljon a BMX- és gördeszka pálya a Csongrádi út mellett található sporttelepen. Kitakarították a régi kézilabda pálya környékét, kerítést építettek és elkészült  a pálya világítása is.

 

Az extrém sportok szerelmesei hamarosan birtokba vehetik a pályát, amelynek elkészültéhez még négy nap kell, de azon a négy napon kristálytiszta jó időnek kell lenni, hogy a szintezéssel és összeszereléssel végezzenek.

 

A 14 milliós beruházás hamarosan befejeződik, és ezzel új lendületet vehet az extrém sport meghonosodása a városban.

 

Az önkormányzatnál négy éve dolgoznak azon, hogy az egykori sportszálló szomszédságában megvalósulhasson az extrémsport-bázis és ennek csak a jó idő az akadálya. Tehát reméljük, hogy minél hamarabb elolvad a hó, felszáradnak a vizes foltok és ne legyen 0 fok alatt a nappali hőmérséklet.

Balogné Berezvai Csilla főkértésztől megtudtuk, hogy napi kapcsolatban állnak a kivitelezővel, és ha eljön a jó idő, akkor a kamion máris hozza a még hiányzó elemeket és a szakaemberek máris hozzákezdenek azoknak az összeszereléséhez.

 

 

Szentes, 2010. 01. 08.

 

 

.