Világsikert ért el a HUNGERIT!

 

 

A szakemberek által a „csomagolás Oscar-díjaként” számon tartott WorldStar for Packaging díjat vehette át Tóthné Kecskés Mária, a HUNGERIT Zrt. belkereskedelmi és marketing igazgatója 2009. július 1.-jén Mexico City-ben. A díjat a HUNGERIT az immár világszínvonalú Darfresh csomagolású friss baromfitermékekkel nyerte el 2008-ban.

 

 

A díjazottakat 2008 októberében Cape Townban választotta ki egy szakemberekből álló bírálóbizottság, majd Mexiko City-ben került megrendezésre a nagyszabású díjátadó ünnepség, ahol 32 ország 224 meghívottja volt jelen, közülük 132-en, mint a WorldStar díj nyertesei. A WorldStar díjátadó ünnepségnek és a bankettnek a Hotel Nikko adott otthont, a házigazda pedig a Mexikói Csomagolási Szervezet volt.

A banketten résztvevő meghívottak közt jelen voltak természetesen a díj nyertesei, a World Packaging Organization  (WPO) tagjai, a csomagolóanyag gyártók mexikói és nemzetközi képviselői, és a sajtó munkatársai. A nyertesek Mr. Keith Pearsontól, a WPO elnökétől vehették át a megtisztelő WorldStar trófeát.

Szentes, 2009. 08. 18.

 

 

.