SAS torna

kimerítő ötödik negyedekkel

 

 

 

Az elmúlt hétvégen rendezték meg a SAS tornát a ligeti strandon. Előzetesen húsz csapat jelezte indulási szándékát az ország egyetlen amatőr vízilabda tornáján.

A vízilabda minden szépségét felvonultató mérkőzéseken jól szórakozhatott a közönség, akiknek ha kedvük támadt hogy valamelyik csapatba beálljanak, akkor arra is megadatott a lehetőség. Többek között ezért is egyedülálló ez a torna az országban, de már nemzetközileg is jegyzik ezt a megmérettetést. Nem csak játszani, de csak szurkolni is jöttek más országokból.

 

 

 

Ebben a pár napban tényleg a vízilabda szerelmesei örülhettek egymásnak, és eme szép sportnak, ami nagyon sok diadalt hozott nemzetünknek.

De térjünk vissza a tornához. A napközbeni mérkőzések négy negyede után jött az ötödik negyed a Buffaloban. A péntek este hozta meg azt a bulit, amit tényleg bulinak lehet hívni, de a szombat este is szoros negyedet hozott.

 

 

 

A SAS torna képeit ITT tekinthetjük meg!

 

 

 

Nem akarunk előre inni a medve bőrére, de elkészült két plakát terv a jövő évi rendezvényre. A bal szélsőn az AMATŐR SASOK csapat 8 év alatt összeverbuvált szurkolói (mind a kettő!) próbálják barátságos tekintettel felhívni a figyelmet, hogy akár belőlük is lehet vízilabdás. A másik plakáton az ISTENEK csapata pózol és kis "ISTENNEL" a kézben, mutatva hogy ebben a sportban is nagy jelentősége van az utánpótlásnak. 

 

 

Szentes, 2009. 08. 24.

 

 

.