Áztunk, fáztunk,

Bereczkire és Szinetárra vártunk

Az új időpont: augusztus 18. 21 óra

 

 

 

Az augusztus 4-re meghirdetett Nyári Színházi estére hatalmas érdeklődés volt. Közel 700-an váltottak jegyet a Musical duett-re, amire egy váratlan vendég is betért.

Zsúfolásig megtelt a volt Megyeháza udvara Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Musical duett előadására és úgy tűnt, hogy kellemes szórakozásban lesz részünk. Az este kilenc órai kezdés előtt egy perccel megérkezett egy váratlan vendég, egy hatalmas viharfelhő formájában.

 

 

 

Szakadt az eső és ki merre látott arra szaladt. A művészek megpróbálták a közönségben tartani az erőt, valamint megkísérelték elkezdeni a műsort, csakhogy ekkor még jobban kezdett esni. Az összes technika beázott, és nem lehetett mást tenni, minthogy egy esőnapon kerül majd megrendezésre a musical előadás.

 

 

 

Az augusztus 18.-ai előadásra a megváltott jegyek érvényesek.

 

 

 

De addig is ha valaki könnyed zenei élményben szeretne részesülni, az jöjjön el a következő zenei Nyári Színházi estére, melyen fellép a Kiscsillag zenekar. Igaz este 9 órára van meghirdetve a koncert, de érdemes 20.00 órára érkezni, mert az előzenekar - Esti Kornél - ekkor kezdi meg a közönség ráhangolódását az esti koncertre.

 

Szentes, 2009. 08. 05.

 

 

.