SPORTBÖRZE

 

 

 

A helyi sportegyesületek népszerűsítésének, az utánpótlás toborzásának, a sport és a mozgás népszerűsítésének, a sportolási lehetőségek és a sportszolgáltatások népszerűsítése érdekében sportbörzét rendeztek 2009. május 8-9-én a Pusztai László Sporttelepen.

 

 

 

 

 

A rendezvény célja az volt, hogy egy helyszínen lehetőséget biztosítsanak több mint 15 sportág kipróbálására, hiszen más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformákba. A rendezők célja tovább az volt, hogy a résztvevők gyakorlati sportélményeket szerezzenek.

 

 

 

 

 

A két nap alatt a szentesi egyesületeknek, köztük a Szentesi Kinizsi SZITE férfi és női kézilabda, valamint ökölvívó szakosztályának, a Zöldág MSE.-nek, a "Szent László" Lovas Sport Klubnak, a St. Jupát SE.-nek, az Oyama Dojo SE-nek, a Szabadidős Sportklubnak, a Szentesi Kosárlabda Klubnak, a Szentesi Spartacus SK sakk szakosztályának, a Szentesi 91-eseknek, a Szentesi Vasutas SK röbgi szakosztályának, a HSZATÁK - Junior FC-nek, a Szentesi Farkasok USE-nek, a Maxi-mus KSE-nek a standjai, valamint a Honvédségi tábor folyamatosan látogatható volt.

 

 

Szentes, 2009. 05. 20.

 

 

.