McDonald’s Kihívás Napja

 

 

Mindenki számára kellemes emlék a tavalyi kihívás napja, melynek megvalósítása a helyi szervezők és a sportot kedvelők kitartó és áldozatos munkájának köszönhető. 2009. május 20-án (szerdán) ismét megrendezésre kerül hazánkban és külföldön is a KIHÍVÁS NAPJA.

Rendezvényein Szentes sportot szerető lakossága, kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek egyaránt, e nap megrendezésének kezdete óta hagyományosan részt vesznek és a játékban példamutató módon és eredményesen szerepelnek. A múlt évben Szentes a kategóriájában az ötödik helyen végzett a 15 perc mozgást végzők összlétszámát tekintve. A Kihívás Napja küldetésének célja: örömet szerezni a sport, a mozgás segítségével mindenkinek, kedvet teremti a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz.

Ahhoz, hogy az idén is jól szerepeljen a város; arra lenne szükség, hogy minél többen, minél több 15 perces sporttevékenységet végezzenek, és azt regisztrálják, majd ezt követően a résztvevők számát lejegyezve leadják személyesen a városi sportcsarnokban vagy telefonon a 311-032-es telefonszámon. Kérjük, hogy idén május 20-án (szerdán) a 00. órától-21 óráig tartó kihívás napján is szervezzenek intézményeikben, egyesületeikben sok olyan rendezvényt, amelyek révén elérhetjük azt is, hogy a játék és a sport nemcsak ebből az alkalomból, hanem rendszeresen sportolásra ösztönözze azokat is, akik mindezidáig nem tették ezt aktívan és folyamatosan. Ez a nap a testedzésen túl kiválóan alkalmas a résztvevők és a nézők szórakoztatására is.

Kérjük, hogy minél több 15 perces kitartó mozgás teljesítésével növeljék esélyünket, hogy a legjobbak között szerepelhessen Szentes városa idén is.

 

2009. május 20-án a jelentési telefonszám: 06/63/311-032

Szentes, 2009. 05. 15.

 

 

.