Jól befűtöttek a Körös-torkban

 

 

 

Ugyan nem Szentesen történt a képeken látható eset, de sok szentesit is érinthet, hogy a csongrádi Körös-torokban található Vállalkozói udvarának büféit, valaki felgyújtotta. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem biztonságos "vállalkozói szempontból" a Körös-toroki üdülőterület, de ezt a helyzetet kívánja megoldani most a rendőrség.

A tűzvizsgálói vélemény szerint szándékos gyújtogatás miatt égett le több faépület tegnap hajnalban a Körös-torok vállalkozói udvarában Csongrádon. A Csongrádi Rendőrkapitányság járőrei hajnalban észlelték, hogy tűz ütött ki a vállalkozói udvarban. A rendőrök azonnal értesítették a tűzoltókat, akiknek sikerült megfékezni a tüzet, de így is négy könnyű szerkezetű faépület teljesen leégett, míg egy megrongálódott.

 

 

 

A kár az elsődleges megállapítások szerint több millió forint. Személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemlét követő tűzvizsgálói vélemény szerint szándékos gyújtogatás történt, ezért a Csongrádi Rendőrkapitányság rongálás bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt ismeretlen tettes ellen. Az eljárás szakértők bevonásával folyamatban van. A rendőrség kéri, hogy aki a tűzesetről vagy az elkövetők személyéről bármilyen információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívó számán.

 

 

Az esetről bővebb tájékoztatást kaphat a www.csongradtv.hu oldalon!

Szentes, 2009. 05. 13.

 

 

.