Rögbi-hírek Szentesről
 


NBII-es felkészülési tornán szerepelt március 7-én a szentesi rögbi csapat. A házigazda Szeged két csapattal indult, rajtuk kívül még a Békéscsaba ellen kellett helyt állni. A felnőttek mellett a szentesi utánpótlás három mérkőzésen csapott össze a szegedi fiatalokkal, mindháromszor sikerrel!!!

 

A torna végeredménye:
            1. F.W. Szeged I,   2. Szentesi '91-esek,  3. F.W. Szeged II,     4. Békéscsaba.
 


A szegedi torna utazó kerete: Farkas Zsolt, Rónyai Dániel, Szabó Árpád, Gajdán Ferenc, Gránicz Zsolt, Dobos Attila, Nagy Gergő, Kiss Szabolcs, Kérdő Szabolcs, Baranyi László, Kiss István, Tímár Zsolt, Döme Zsolt, Csanki Sándor, Keresztes-Nagy Ádám, Csepregi Krisztián, Katona-Kis Róbert, Táborosi Ádám, Zsigár Ferenc, Pipis Róbert, Papp Zoltán, Czakó Balázs, Orovecz Ádám, Sipka Róbert, Vida-Szűcs Sándor, Tímár Ferenc.

Március 14-én Gyöngyösre utazott a Szentesi '91-esek csapata. Sérülések és egyéb okok miatt a szegeden résztvevő játékosok töredéke tudott csak helyt állni a Farkasok elleni bajnoki mérkőzésen. A meccs előtt toronymagasan a szentesi gárda volt az esélyes, hiszen ők vezették a tabellát, míg a Gyöngyös utolsó helyen állt. Felemásra sikeredett az összecsapás, hiszen az első félidőt egyértelműen nyerték a Farkasok, és a második félidőben a Szentes már csak kapaszkodott az eredmény után, de nem volt elég az ereje.
A végeredmény így 44-24 (34-5) lett.
Pontszerzők: Fekete (15), Tímár (5), Dobos (4).

Ezzel az első vereségét szenvedte el a Szentes ebben a bajnokságban, mellyel rögtön a második helyre szorult vissza, a Szeged csapata mögé.

Legközelebb Szentesen, Április 4-én 14:00-kor a Békéscsaba gárdája ellen játszik bajnoki mérkőzést a hazai csapat.  Helyszín: Máv-pálya (Korsós sor 7.)

Szentes, 2009. 03. 25.

 

 

.