Itt a farsang

 

 

 

Itt a farsangi bálok időszaka, amit a gyerekek nagyon kedvelnek. Imádnak beöltözni. A Kiss Bálint Református Általános Iskolában két napon keresztül "állt a bál". 2009. február 12-én az alsós osztályok mutatták be produkcióikat, másnak a felsősök táncolták teli a tornatermet.

 

 

 

Az alsó tagozatos osztályok farsangi műsorát a 4.B osztály nyitotta Gergelyjárás-sal. Az 1.A Madagaszkári törzslakói követték a negyedikeseket. A bennszülött dallamok után igazi gasztronómiai hungarikumok léptek a színpadra. Igaz az 1.B osztályban vannak lányok, de ebbe a produkcióban mindenki fiú nevet viselt. Mindenkit Rudinak hívtak, és nem is akármilyen Rudinak, hanem TÚRÓ RUDINAK.

Ezután az "édes" produkció után egy valódi "Gyereksereg" ugrált a színpadon a 2. A osztály közreműködésével.

 

 

 

A negyedik produkció után egy kis takarítás kellett és jöttek 2.B-s Utcaseprők. Még jó hogy feltakarítottak, mielőtt egy különleges állati produkció kezdődött volna a 3.A osztály előadásában. Ők "Hottentotta struccpárducokat" varázsoltak a "Tökjó fejek a gyufafejek" című 3.B osztály elé. A 4.A Cowboy-jai igazi vadnyugati táncot mutattak be. A 4.B egy fontos gondolatot dolgozott színpadra, és a közös alkotásuknak köszönhetően kiderült, hogy "Egyedül nem megy..."!

Az iskola ugráló köteles csapata zárta a farsangot.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!























































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2009. 02. 18.

 

 

.