Szentes - FTC 2-3

 

 

 

2009. február 12-én NB I-es férfi futsal teremlabdarúgó mérkőzésen találkozott Legrand-MetalCom-Szentes - FTC.

Kapkodva kezdett mindkét csapat. Az FTC kapusának már az első percekben kétszer kellett hárítania, de nem sikerült semelyik helyzetet gólra váltani. Az első félidő derekán egy szép Fradi támadás végén megszerezte a fővárosi csapat a vezetést. A félidő második felében többnyire mezőnymunka volt a pályán, egy-két helyzettel itt is-ott is.

 

 

 

A mérkőzés szünetében a belépőjegyek alapján tombolát húztak, melyhez a Legrand különféle gyártmányaival a Szentesi TÉSZ zöldség vitamincsomaggal a Hungerit pedig 1 kg hízott libamájjal járult hozzá.

 

Fordulás után a hazaiak mindent megpróbáltak az egyenlítésért, így jobban kinyíltak. A Fradi ezt a lehetőséget próbálta kontrákból gólra váltani, de nem sikerül élni a helyzetekkel. Sőt, a 32. percben a parádésan védő Veres kapuját sikerült bevenni egy szerencsés góllal a hazaiaknak. (1-1)

A találkozó vége előtt 3 perccel vészkapussal játszottak a fővárosiak, aminek meg is lett az eredménye. Először még Machalek lövése elakadt a védőkben, de Kun álompasszát Lengyel közelről a hálóba jutatta. (1-2) A középkezdés után Fogarasi szerzett labdát és 8 méterről elemi erővel bombázott a léc alá. (1-3) A vezetés öröme annyira felpörgette Fogarasit, hogy a hátralévő egy percben kettő sárga lapot is begyűjtött, így a kiállítás sorsára jutott. A Szentes az emberelőnyt gólra váltotta Varga révén (2-3), de az esetleges döntetlen kiharcolására már nem maradt ideje

 

 

Szentes, 2009. 02. 18.

 

 

.