Gólözön

 

 

 

Kötelezőnek mondható győzelem kényszere alatt lépett pályára az elmúlt hét hétfőnjén este a Legrand-MetalCom-Szentes első osztályú futsal csapata a Gyöngyös együttese ellen. A labdarúgók nem is okoztak csalódást szurkolóiknak, gól gazdag mérkőzésen 11-4-re verték soros riválisukat, és győzelmükkel felléptek a tabella hetedik helyére.

Rosszul kezdődött a mérkőzés a mieinknek, ugyanis a vendégek szereztek vezetést. Szerencsére az idén első mérkőzését játszó Varga Róbert vezetésével gyorsan fordítottak, sőt újabb találatokkal 5-2-vel térhettek pihenőre Kerepeczkyék. A 36. percben már 7-2-re vezetett a Szentes, ekkor a kapusukat mezőnyjátékosra cserélő gyöngyösiek kétszer is bevették Kovács Krisztián kapuját, viszont a remekül kontrázó szentesiek négyszer is eredményesek tudtak lenni, így született meg a 11-4-es végeredmény. Az összecsapáson Varga Róbert 4, Szabó László és Kazán 2-2, Podonyi, Szabó Árpád és Kerepecky egy-egy találatot szerzett.

Némethy László vezetőedző elégedetten nyilatkozott a győzelem után, annak pedig külön örült, hogy sikerült a visszavágás az elmúlt héten éppen a Gyöngyöstől elszenvedett, és kupabúcsút jelentő vereségért. Sokat tanultak abból a találkozóból, igaz, szinte teljesen más csapat lépett pályára szentesi színekben most, mint akkor.

 

 

Szentes, 2009. 12. 02.

 

 

.