Boros Gólyabál

 

 

 

Az első igazi megmérettetése az elsősöknek a gólyabál. Ez a rendezvény az, amikor is jobban megismerkedhetnek a középiskola elsősei a felsőbb évesek gonoszságaival. Akik a büfé előtti tortúrát kiállták, azoknak már csak a gólyabált kell átvészelniük.

 

 

 

2009. október 9-én a Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola tanulóin volt a sor, hogy megtapasztalják, mit is jelent gólyának lenni.

Az idei év első gólyabálát nagy érdeklődés övezte, mert ez az első alkalom, hogy egy jót bulizzunk abban a tanévben.

A gólyák öltözéke osztályonként volt szabványos, mert míg az egyik osztálynak láthatósági mellényt kellett kombinálni nyuszi füllel, addig a másiknak hajhálóval kellett kombinálni a tanga bugyikat. Szóval a mai divat trendet meghazudtoló formákat viseltek a gólyák.

Az osztályok között a gólyaavatás verseny volt, és szigorú „zsűri tekintetek” figyelték a feladatok pontos végrehajtását.

 

 

 

A gólyaosztályok mellett a gólyatanárokat köszöntötték elsőként, akiknek egy picit light-osabb feladatot adtak a végzős szervezők, mert még azért hátra van az érettségi. A feladatuk nem volt bonyolult de a létezhető legtöbbet sikerült nekik kihozni belőle.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy minden résztvevő élvezte a feladatokat. Igazi csapattá kovácsolta az osztályokat már a feladatokra való felkészülés is.

Gasztronómiai különlegesség volt ropival enni a gumicukrot, vagy a francia drazsét, de a pikáns ízeket a csoki pudingos pelenka képviselte.

 

 

A feladatokról és hangulatról meséljenek a képek ITT!

Szentes, 2009. 10. 16.

 

 

.