Nyögve nyeltünk

 

 

 

Vereséggel kezdte a futsal NB I-et a Legrand-MetalCom-Szentes, amely az első fordulóban Csömörön 6–2-es vereséget szenvedett. A bajnokság második fordulójában 2008. szeptember 15-én hazai pályán szerepeltek Némethy László tanítványai, akik a Dupont-Fortuna gárdáját fogadták a Dr. Papp László-sportcsarnokban.

 

A futsal NB I második fordulójában sem szerzett pontot a Legrand-MetalCom-Szentes, amely hazai pályán 3–1-re kikapott a Dupont-Fortuna FC-től.

A vendégek beálltak a saját hatosuk elé, és hiába próbálta a hazai csapat kicsalogatni őket, nem sikerült. A fővárosiak pedig kontrákból szerezték góljaikat. A hazaiak egy sebességben játszottak – az pedig csak az egyes volt.

 

A Mozaik fórumán így foglalta össze a látottakat:

Sajnos nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak a fiúk! Már a bemelegítésnél is látszott,hogy nem úgy pörögtek játékosaink mint ahogy szoktak. A játékvezetők is még a jegyzőkönyvvel szöszmötöltek,és 15 perc késéssel kezdődött a meccs. Bemelegítésnél 10 percig a JÁTÉKOSOK szerelték a kaput (ami egy lövésnél szétugrott), ahelyett hogy kapura lövöldözhettek volna. Nem tudom ennek köszönhető-e,de a meccsen erőtlen, pontatlan lövésekkel felpaprikáztuk kapusukat és lehúzta a rolót! Egy rutinos,és egy fiatal sorral játszottunk. Egyik sorunk sem játszott jól és egyénileg is csak Bíró Misi hozta amit szokott. A fiatalokban van fantázia a rutinos játékosaink meg tudnak ennél sokkal jobban is játszani. Ami látszott, hogy nincs összeszokva a csapatunk és kellenének még edzések, edzőmeccsek de azt is tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű.

Szentes, 2008. 09. 22.

 

 

.