Lecsóó, lecsóó.... lecsóó lecsóó ...

 

 

Mindkét plakát kinagyítható!

 

Immáron hetedik alkalommal rendezi meg a HUNOR CO-OP Zrt. a szentesi lecsófesztivált, mely egyben a cég családi napja is. Komoly díjakért versenyezhetnek azok akik elindulnak a főzőversenyen, mely idén egy étlappal kedveskedik a kilátogatóknak.

 

2008. szeptember 5-én előételként szentesi nyárson sült szalonnát fogyaszthatunk sok-sok körettel. Köretként itt lesz a Pom-Pom együttes, akik új műsorral jelentkeznek, melynek címe „Bohóc a lecsóban”. Este 7 órakor a Cooltour Band zenél - az „IH Gödör tehetségkutató" nyertese. 20 órakor a Fecsegő lányok szórakoztatnak a színpadon, majd Imre Zsuzsa koncert lesz a Murphy Band közreműködésével. Közben 21.30-kor hastánc bemutató, majd 22 órakor tűzoltással zárul az előétel.

 

Másnap szeptember 6-án főételként bográcsos lecsót fogyaszthatunk “gazdag” körettel. Szerintünk mindenki tudja, hogy mi kell a jó lecsóhoz, ezért inkább nézzük meg mi kell a gazdag körethez.

10 órakor a Városi Fúvósok zenés figyelem felkeltéssel indítják a programot. Egész délelőtt gyerekprogramok, felnőtt játékok várnak a résztvevőkre, majd a Citerazenekar fellépése lesz a Kála Maxi Coop áruház melletti színpadon. Délután 14 órakor közös előkészület indul a lecsófőzőknek, majd egy órával később indul a verseny. 16 órakor Csocsesz koncert, majd a Silver TSE táncbemutatóját láthatjuk. Fél 6-kor a Rouge Duó zenél, majd este 6 órakor gazdára talál az arany-, ezüst- és bronz fakanál, melyet nem csak a legjobb, hanem a legszerencsésebb lecsófőzők vehetnek át. Már csak a desszert marad hátra, ami "Jég dupla Whisky-vel" lesz Charlie-val. A két nap rendezvényeit tűzijáték zárja, és ezzel ér véget a 7. Szentesi Lecsófesztivál.

Szentes, 2008. 08. 27.

 

 

.