Nagymamák tavasza, fák alkonya

 

Szentes Város Önkormányzata a tavalyi nagy érdeklődésre tekintettel ebben az évben (2008. május 10-én) ismételten virágültetésre hívott és várt minden szentesi Nagymamát! Nyolc helyen, 10.000 virágtövet osztottak szét a kertbarátok és a nyugdíjas klub tagjainak segítségével.

 

 

 

A nagymamák kaptak az alkalmon és gyorsan elfogytak a virágtövek, csakhogy hiába minden igyekezet a város megszépítésére sajnos vannak akik ezt nem beszülik. Nem is olyan régen adtuk hírül, hogy négy kisfát törtek ki vandálok a Damjanich utcában az iskola előtt.

 

 

 

A virágosztási akció reggelére megint derékon törtek öt fát. Ugyanott, ahol hetekkel ezelőtt mindez már egyszer megtörtént.

 

 

 

A helyiek szörnyülködve nézték, ahogy az egyik fát immáron másodszor intéztek el. Tanakodtak is a szomszédok, és arra jutottak, hogy megint akkor történt ilyen, amikor egy közeli vendéglátóhelyen diszkó volt.

Aki ezt megtette az egy puhány anyámasszony katonája, mert nem a kisfák szomszédságában álló akácnak állt neki kitörni, hanem ezeknek a fiatal csemetéknek.

 

 

 

A fenti jobb oldali képen megmutatjuk a következő ellenfelet, és nehogy most legyen az illető puhány (nyuszi!!!), hanem irány szabadkézzel, ököllel, ütni vágni a közel 90 cm kerületű akácot.

 

Szentes, 2008. 05. 16.

 

 

.