Panel Chanel hírül adja

MÁSODIK FORDULÓ

 

 

Szentes Város Önkormányzata pályázatot hirdet AZ IPAROSÍTOTT TECHNOLÓGIÁVAL ÉPÜLT LAKÓÉPÜLETEK ENERGIA-MEGTAKARÍTÁST EREDMÉNYEZŐ KORSZERŰSÍTÉSÉNEK, FELÚJÍTÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁRA (Kódszám: LFP-2008-LA-2)

Szentes Város Önkormányzata (6600 Szentes, Kossuth tér 6.) pályázatot hirdet az Önkormányzati és Területfejlesztési Miniszter „az iparosított technológiával épült lakóépületek energia megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása”  (LFP-2008-LA-2 kódszámú) pályázatához kapcsolódva. Az önkormányzati pályázat második fordulójának kiírása és mellékletei ezen felhívás megjelenését követő munkanaptól átvehetőek a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában (Szentes, Kossuth tér 6. 128-as számú iroda).

A részletes országos pályázati kiírás, a pályázat útmutatója és mellékletei a minisztérium Internetes honlapjáról (www.otm.gov.hu), és az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. Internetes honlapjáról (www.emi.hu), valamint a „Sikeres Magyarországért” Panel Plusz Hitelprogram és a finanszírozó hitelintézetek elérhetősége a Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság (www.mfb.hu) Internetes honlapjáról tölthető le.

Az önkormányzati támogatás vonatkozásában az első fordulóban már pályázó társasházak és lakásszövetkezet második fordulóban benyújtandó pályázatait Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály lakáshivatalához kell eljuttatni.

 

A pályázati anyagok befogadása folyamatos, végső határidő 2008. június 4.

A határidőt követően beérkezett pályázatok az elbírálásból kizárásra kerülnek.

Az önkormányzati pályázati kiírás és mellékletei ezen felhívás megjelenését követő munkanaptól átvehetőek a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában, illetve az a szentesinfo.hu/szentes város/pályázatok, hirdetmények honlapról letölthetőek.

A pályázattal kapcsolatban további információk kérhetõk a Polgármesteri Hivatal 510-379 valamint az 510-386 telefonszámán.

A pályázatokat benyújtani csak postai úton, ajánlott küldeményként lehetséges. Ha a postabélyegző dátuma határidőn túli, a kérelem elutasításra kerül. A határidő után beérkezett kérelem, elbírálás nélkül visszaküldésre kerül.

Az önkormányzat az önkormányzati támogatásról szóló döntéséről legkésőbb 2008.  augusztus 1-ig értesíti a támogatás kérelmezőjét.

Bővebb infó: www.szentes.hu

Szentes, 2008. 05. 09.

 

 

.