MAJÁLIS 2008

 

 

 

A Szabadidős Sportklub más csatlakozott szervezetekkel együttműködve sportmajálist szervezett május 1-jén a Pusztai László Sporttelepen. A program május 1-jén, csütörtökön 9 órakor az amatőr tűzoltók versenyével kezdődött. (Erről a versenyről külön készítünk összefoglalót!)

 

 

 

10.00-12.00 óráig tánccsoportok találkozója volt a színpadon, ahol felléptek: Rock&Roll tánccsoport, Szabadidős SK, Zöldág SE Néptánc, Szivárvány Műv. iskola Damó csoport, Swivel társastánc, ...

 

 

 

...Deák Ferenc iskola mazsorettek, Modern tánccsoport Keller Nóra vezetésével, Akrobat és az Újszentesi tánccsoport, Fata Morgana Hastánc, a Boleró társastánc, a Zafír Hastánc csoport.

 

 

 

10-17 óráig technikai bemutatókra került sor: 37. II. Rákóczi F. Műszaki Zászlóalj, Városi Tűzoltók, Szentesi Repülőklub és Modellezők (helyszín a pockos pálya).

 

 

 

 

 

15 órakor kutyaszépség-verseny és ügyességi bemutató volt a sportpályán.

 

 

 

 

 

15-17 óráig díjlovaglás és lovastorna volt a színpad mögötti területen. 14-17 óráig gyermek ügyességi verseny a színpad előtt. 15-17 óráig repülőmodell reptetés a Spartacus-pályán. 14-17 óráig fúvócsöves és légfegyveres bemutató illetve részvételi lehetőség a Szabadidős SK íjász-pályán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2008. 05. 12.

 

.