Pollákosok az Országos Szalagavató Táncok Versenyén

 

Az elmúlt napokban szinte valamennyi média megfordult a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, Szakiskolában, hogy beszámoljanak egy diákcsínyről. Tudni kell, hogy nem csak ilyem tanulók járnak ebbe az iskolába, hanem olyanok is akik elismerést szereznek, nem csak az iskolának, de városunknak is. A fenti esetről minden bőrt lehúztak már de arról senki nem ír, hogy a Pollákosok az előkelő harmadik helyezést érték el az Országos Szalagavató Táncok Versenyén.

 

 

Székesfehérvár - Az érettségi vizsgák küzdelmei előtt, életük talán utolsó közös bulijára érkeztek Fehérvárra az ország minden részéből a végzős diákok.

A szentesieken kívül Budapestről,   Kecskemétről, Kiskunhalasról és Győrből is érkeztek végzős osztályok  a fehérvári Táncházba, ahol a szalagavató táncok immár országossá bővült versenyét rendezte meg az Alba Regia Táncegyesület. A 28 nevezett iskolából (több mint 550 diák ) 8 csapat került a döntőbe köztük a Pollákosok angol keringője. 

 

 

 

A koreográfiák között szerepelt Charleston, Cigány tánc, Afro Jazz, Axe hatás stb. A zsűri igen neves tagokból állt: Szakál Attila nemzetközi pontozóbíró, Zakariás Éva színésznő, Fekete Krisztina, Gál Gergely és Lőrincz Máté a helyi színház táncosai.

A mezőny rendkívül erős csapatokkal vonult fel és büszkén állíthatjuk, hogy a Pollákosok nagyszerűen helyt álltak. A fantasztikus hangulatú döntő után a zsűri visszavonult s a rövid szünetben fergeteges össztánc alakult ki.

 

 

 

Mindenki izgatottan várta az eredményhirdetést, a Pollákosok az előkelő harmadik helyezést érték el, mely megkoronázta a több hónapos, lelkiismeretes felkészülésüket.

Gratulálunk nekik, felkészítőiknek: Szemerédi Endrének és Ujréti Gabinak, és külön köszönet a lányoknak, akik más iskolákból csatlakoztak a csapathoz!

 

 

 

És végül lássuk a formáció résztvevőinek névsorát: Kéki Erika, Czene Krisztián, Kóczán Gergely, Szivák Henrietta, Borsós István Péter, László Sára, Sulik Dávid, Kovács Zsolt, Salétros Viktória, Darida Edit, Herczeg Ádám, Patkós János, Palai Balázs, István Kata, Lenti Melinda, Gyuricza Anett, Zakor Tamás, Üveges Katalin, Miskolczi Anita, Csernus Gábor, Bese Erika, Tóth Sándor, Gazsi Péter, Fazekas Anett, Gila Dávid, Szeleczkei Csaba, Banka Rita, Ujréti Gabriella, Murányi Polett, Dömsödi Tamás, Makra Ervin, Nagypál Kata, Balogh Zsuzsa, Gulyás Alexandra

 

 

A csapatot az alábbi szponzorok segítették:

Happy Office KFT, GO-ORIGO.Bt, Török Edit, Pollák A.MSZKI, Bárány György, Fekete György

Szentes, 2008. 03. 05.

.