Utazás 2008

31. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás - 2008. február 28. és március 2.

Szentes az idei esztendőben is megmutatta magát a nagyközönségnek a 31. Utazás kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A négy napos rendezvény első (csütörtöki) napja a szakmai látogatóké volt, a nagyközönség számára február 29. és március 2. között volt látogatható a kiállítás, amelyhez számos társrendezvény kapcsolódott.

 

 

 

Az UTAZÁS kiállítás hazánk legrangosabb, s Közép-Európa egyik legnépszerűbb turisztikai rendezvénye, hiszen a turisztikai szakemberek számára üzleti szempontból szolgál nélkülözhetetlen információforrásként, a magánlátogatók többsége pedig itt választja ki az igényeinek leginkább megfelelő úti célt.

 

 

 

Szentes város a B pavilon 2/c standján - immár hagyományosan – Csongrád városával együtt 20 m2-en várta a kedves látogatókat. Az idén az uszodát, a tiszai strandot és a gyógyfürdőt, mint egészségturisztikai és élmény lehetőséget hangsúlyozta a stand dekorációja. Eme installációval a város minden korosztály iránti nyitottságát hangsúlyozta, tehát nemcsak a fiatalabb korosztálynak, hanem családok részére is üdülési lehetőséget biztosít Szentes.

Városunk nem csak ezen a rendezvényen képviseli magát, hanem Debrecenben március 28. és 30. között,  Miskolcon április 3. és 5. között, valamint Veszprémben április 12. és 16. között megrendezett kiállításokon.

Szentes, 2008. 03. 03.

.