„Virágszínvonalasabb Szentesért 2008”

 

 

 

Szentes ebben az évben ötödjére hirdette meg a „Virágszínvonalasabb Szentesért 2008” versenyt, amely tulajdonképpen egy környezetszépítő verseny volt – tudtuk meg Baloghné Berezvai Csilla főkertésztől, környezetvédelmi referenstől.

 

 

 

Családi házas, munkahelyi és társasházi kategóriákban várták a nevezéseket. Idén azonban még egy kategóriával, az internetes közönségdíjjal bővült a lista – mondta a főkertész. A feltételek egyértelműek voltak a társasház és a munkahelyi környezet esetében, de a családi házaknál volt még egy-két kikötés. Mivel a díjazásoknak és a környezetszépítésre való felhívásnak az a lényege, hogy a városképi összhatást tegye még szebbé, azért csak azt a nevezést tudták elfogadni, amely az utcafrontra, vagy a családi ház kertjében bárki által látható területre vonatkozott.

 

 

 

Bár minden évben szép és értékes ajándékokkal készülnek a díjazottaknak, mégsem jelentkeznek sokan a megmérettetésre – mondja Baloghné Bereznai Csilla. Ennek ellenére folytatják a hagyományt, hiszen méltóképpen szeretnék meghálálni a nevezők fáradalmait.

 

 

 

Idén egy veteránautó játszóeszközt kapott egy intézmény, de kiosztottak 50 ezer forint értékű vásárlási utalványt is az önkormányzat felajánlásában, és különböző szponzori díjakkal is meglepték a környezetüket szépítgetőket.

A verseny végeredménye:

Szentes, 2008. 10. 15.

 

 

.