Szép volt fiúk!

Meglepetés a szentesi uszodában

 

 

Még a legelvakultabb szentesi drukkerek sem hittek igazán abban, hogy az OB I-ben a Bodrogi Bau férfi pólócsapata képes lesz legyőzni az Újpestet. Képes volt!

A jelentősen megfiatalodott szentesi férfi vízilabda csapat "nem tisztelte" a jóval esélyesebb ellenfelét a LEN-kupában érdekelt Újpestet.

Szőke góljával a szentesiek szerezték ugyan meg a vezetést, de erre három találattal válaszolt az UTE.

A hazaiak mégsem veszítették el a hitüket, nem véletlenül hangsúlyozta trénerük, hogy semmi baj, nem kell siettetni a támadást, a vendégek is hibáznak majd. Pontosan ez következett be!

Elkapta a ritmust a Szentes, ettől aztán a lilák teljesen megzavarodtak. Torday értékesített büntetőjével a harmadik negyed első percében már ők vezettek 4–3-ra.

 

 

 

Szárnyaltak a hazaiak, a jóval esélyesebb vendégek meg csak „futottak" a Szentes, illetve az eredmény után. Ugyan Jaksa megsérült, Zsivanovics és Döbrőssy meg kipontozódott, de ezen a csodálatos estén még így sem volt esélye az UTE-nak. Két perccel a vége előtt már 10–7 állt az eredményjelzőn!

A különbségen ugyan valamicskét tudtak még kozmetikázni Somogyiék, de ez senkit sem érdekelt a ligeti uszodában. A szentesi pólósok a teljesen tűzbe jött közönség vastapsától kísérve másztak ki a medencéből. Megérdemelték, hatalmas bravúrt hajtottak végre.

Bodrogi Bau-Szentes–Újpest 10–9 (1–3, 2–0, 3–2, 4–4)

 

 

Szentes, 2008. 10. 31.

 

 

.