Szerelmi bánatában a Kurcába ugrott!

 

 

 

2007. augusztus 16-án este fél hétkor riasztották a szentesi tűzoltókat, hogy láttak valakit beugrani a Kurcába, majd egy nő is utána vetette magát a vízbe.

Rövid idő alatt közel ötvenen gyűltek össze a Szalai utcai hídhoz, hogy onnan figyeljék a mentőakciót, csakhogy az elmaradt.

Az történt, hogy egy fiatal pár összeszólalkozott a Kurca partján, a Kertváros azon területén, ahol a Kórház hátsó kerítése van. A szóváltásból az lett, hogy a fiatal fiú nekiment a Kurcának. Mivel tudott úszni, ezért átúszott a túloldalra, hogy véget vessen a veszekedésnek. Úgy gondolta, hogy a hölgy nem fogja követni cselekedetét, így a további szóváltástól megmenekül. Csakhogy elszámította magát, mert a hölgy is átúszta a Kurcát, ekkor a fiú elszaladt a helyszínről, utána a lány.

Az ugrást látták többen a hídról, de azt nem látták, hogy kiúszott a fiú a túlparton, így szóltak  mentőknek, akik riasztották a tűzoltókat és a rendőröket.

 

 

 

A közelben pecázó horgász elmondta az illetékeseknek, hogy mindketten kiúsztak a Kurcából, így ne is tegyék le a gumicsónakot a tűzoltók, mert nincs értelme. Ezután a rendőrség két csurom vizes fiatalt keresett, hogy magyarázatot adjanak cselekedetükre.

 

 

 

A Kurca parton a rendelőintézet és a Makai híd között lettünk két vitatkozó fiatalra, akik jól látható módon eláztak, és mit sem sejtettek, hogy tőlük közel 400 méterre igen sokan keresik őket. A rendőrség munkatársainak jeleztük, hogy talán megtaláltuk a két úszkálót, akik ezután magyarázatot kértek tőlük, azaz a fiút sikerült csak megtalálniuk.

A vita egy picit vizesen zárult, de hát minden jó, ha a vége jó!

Szentes, 2007. 08. 17.

.